Вирізка свиняча вирізається із задньої поперекової частини туші, та є поперековою м'язовою тканиною. Вона розташована над нирками вздовж поперекових хребців. Фактично, ці м'язи не працюють, не приймають жодної участі в русі тварини - просто підтримують хребці зсередини.

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

Корисні властивості вирізки свинячої:

Це найцінніше м'ясо свині. Через особливості цієї ділянки туші - воно дуже ніжне та смачне. Вирізка містить багато вітамінів групи B та цинк.

На виробництві "М'ясні Традиції" ми отримуємо вирізку шляхом її вирізання з поперекової частини напівтуші. Наша вирізка особлива тим, що ми не додаємо до неї м'якоть із задньої частини (так звану "головку") та зрізаємо бокову "косу" з вирізки. Таким чином, отримуємо чисту вирізку без відходів. Після оброблення м'якоть одразу вкладається в харчові бокси та відправляється в сучасну холодильну камеру. Це дає можливість м'ясу "дихати".


Страви з вирізки свиної:

Через надзвичайні смакові якості цю частину м'яса в народі називають "солодкою". Вирізку найчастіше нарізають поперек волокон та смажать. З неї готують смачні медальйони, її запікають, готують шашлик або варять.

Вирізка свиняча філейка

  • 170,00 грн/кг

Виберіть необхідну вагу за допомогою кнопок
На 85 грн.

Мінімальна вага замовлення: 0.5 кг.

Схожі товари

Задня частина свина (задній окіст)

Задня частина свина (задній окіст)

Задня частина свиняча - задній окіст, задня нога. Нежирна пружна універсальна м'якоть, соковите, але..

130,00 грн/кг

Ребра м’ясні свині

Ребра м’ясні свині

Ребра свинячі м'ясні - передня частина туші. Справжні поціновувачі розуміють - це найсмачніше м'ясо ..

118,00 грн/кг

Теги: Свинина, Вирізка