Биток свинячий це частина туші - поздовжні м'язи розташовані вздовж хребта свині. Він вважається преміальною м'якоттю вищого сорту і надзвичайно ціниться в кулінарії. Його часто називають елітним м'ясом - воно легко ділиться, ніжне, практично не має відходів. 

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

Корисні властивості битка свинячого:

М'ясо відрізняється мінімальним вмістом жирової тканини, у ньому так мало жиру, що воно може вважатися пісним. У цьому м'ясі високий вміст білків та заліза. Його рекомендують людям з хворою печінкою.

Свинячий биток виробництва М'ясні Традиції вигідно відрізняється від інших пропозицій на ринку, тому що ми ретельно дотримуємося технології обвалки.

Наш биток повністю зачищений від верхнього шару жиру до самого м'яса. Він не має бокових відходів у вигляді так званої "коси". У розрізі він ідеально круглий. 


Страви з свинячого битка:

Биток свинячий традиційно використовується для приготування биточків та відбивних. Його запікають в духовці, роблять буженину, рублені котлети або гуляш. 

Биток Свиний

  • 154,00 грн/кг

Виберіть необхідну вагу за допомогою кнопок
На 77 грн.

Мінімальна вага замовлення: 0.5 кг.

Схожі товари

Задня частина свина (задній окіст)

Задня частина свина (задній окіст)

Задня частина свиняча - задній окіст, задня нога. Нежирна пружна універсальна м'якоть, соковите, але..

130,00 грн/кг

Лопатка свина

Лопатка свина

Лопатка - частина м'яса з лопаткової частини туші. М'яке і ніжне м'ясо. ..

129,00 грн/кг

Підчеревина свина (животина)

Підчеревина свина (животина)

Грудинка свиняча - це частина туші бочок з реберцями. Ніжна м'якоть на реберцях пронизана жирком. За..

102,00 грн/кг