• Окорок курячий

Окорок курячий - це ніжка курки без хребта. У ній мало відходів і кісток.

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

М'ясо з курячих окорочків дуже соковите і ніжне. Особливо смачно виходять окорочка з скоринкою. 

На виробництві М'ясні Традиції, ми отримуємо окорочка шляхом розбирання тушок безпосередньо перед доставкою покупцю. Використовуємо тільки ручну дбайливу розбирання, тому отримуємо рівні шматочки, без рваних тканин, що буває при машинної обвалюванні. 

Зберігаємо в перфорованої тарі, що дозволяє м'яса "дихати".


Страви з курячих окорочків:

Окорочки смажать, запікають, готують на мангалі. М'ясо корисно людям, які проходять реабілітацію в після операційний період.

Окорок курячий

  • 63,00 грн/кг

Виберіть необхідну вагу за допомогою кнопок
На 31.5 грн.

Мінімальна вага замовлення: 0.5 кг.

Схожі товари

Філе куряче

Філе куряче

Філе - це передня частина (грудка) тушки.Пісне (біле) м'ясо з незначним вмістом жирів, дуже корисне...

99,00 грн/кг

Стегно куряче

Стегно куряче

Стегно куряче - це задня частина ніжки з однієї маленької кісточкою. Дуже вигідне співвідношення м'я..

70,00 грн/кг

Гомілка куряча

Гомілка куряча

Гомілка куряча - це нижня частина ніжки курочки...

54,00 грн/кг

Чверть куряча

Чверть куряча

Чверть - ніжка з хребцем. Ця частина м'яса досить доступна за ціною. ..

52,00 грн/кг

Теги: Куряче м'ясо, Окіст, Окорок