• Гомілка куряча

Гомілка куряча - це нижня частина ніжки курочки.

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

М'ясо соковите і ніжне. Зручне у використанні і гарне в сервіровці. Легко засвоюється і швидко готується

Фахівці М'ясних Традицій самі проводять оброблення тушок перед продажем, що забезпечує максимальну свіжість продукту. Куряча оброблення зберігається в спеціальному холодильнику при низьких температурах.


Страви з курячої гомілки:

Найбільш популярні перші страви, також гомілку смажать у фритюрі, на мангалі, готують в паніровці, смажать.

Гомілка куряча

  • 54,00 грн/кг

Виберіть необхідну вагу за допомогою кнопок
На 27 грн.

Мінімальна вага замовлення: 0.5 кг.

Схожі товари

Філе куряче

Філе куряче

Філе - це передня частина (грудка) тушки.Пісне (біле) м'ясо з незначним вмістом жирів, дуже корисне...

99,00 грн/кг

Окорок курячий

Окорок курячий

Окорок курячий - це ніжка курки без хребта. У ній мало відходів і кісток...

63,00 грн/кг

Крило куряче

Крило куряче

Крило куряче - це передня частина тушки. Швидке в приготуванні, соковите м'ясо...

52,00 грн/кг

Курка тушка

Курка тушка

Ціла куряча тушка - вигідне придбання. ..

61,00 грн/кг

Теги: Куряче м'ясо, Гомілка куряча